Logo Logo
Nůž Dellinger vykosťovací Boning Carbon Fragment
Nůž Dellinger vykosťovací Boning Carbon Fragment
Krátky popis Zlevněný produkt Nůž Dellinger vykosťovací Boning Carbon Fragment od výrobce Dellinger u nás najdete v akci za 1889 Kč.
Obvyklá cena
  • 1889
Výrobce/Značka
Dellinger
EAN 8595705403239
Hodnocení
(Celkem 25 hodnocení )
Kuchyňský vykosťovací nůž Boning značky Dellinger patří do řady Carbon Fragment. Kvalitní zpracování ocelové čepele a karbonové rukojeti vytváří moderní nůž na vykosťování. Schopnosti japonského nože oceníte při odřezávání masa od kostí, oddělování šlach, tučných částí nebo chrupavek. Zúžená čepel si poradí i s vykosťováním v okolí kloubů. Nůž měří 290 mm. Doporučujeme nůž i jako dárek k narozeninám nebo Vánocům pro vaše blízké. Vykosťovací nůžVhodný pro venkovní kuchyněKvalitní provedení čepele i rukojetiModerní design110 vrstev dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelíKrásný vzor na čepeliVhodný jako dárek   110 vrstev oceliPořiďte si opravdovou kvalitu. Co takhle čepel tvořenou 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí? Čepel těchto nožů prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích a následně je ochlazena dusíkem. Následně se každý nůž ručně brousí pod úhlem 12-15° a při tvrdosti okolo 60 HRC. Díky tomuto zpracování dosahuje nůž extrémní ostrosti a hodí se zejména do venkovních kuchyní. Moderní karbonová rukojeť Vykosťovací nůž Boning patří do řady Carbon Fragment. Řada je pojmenována podle materiálu, který se používá k výrobě rukojeti tohoto nože. Mluvíme o karbonu. Díky použití tohoto materiálu je rukojeť nožů z této řady velmi kvalitní, odolná a zároveň opravdu lehká. O pevné spojení damaškové oceli a rukojeti se postará dvojité nýtování.  Jak se o nůž staratPro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nikdy nedoporučuje. Po použití je vhodné nůž potřít olejem.  Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale ty přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu.  Nikdy nepoužívejte nůž na krájení tvrdých a zmražených potravin.  Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny. SpecifikaceZnačka: DellingerModel: vykosťovací BoningSérie: Carbon FragmentUrčení: kuchyňský nůžBarevné provedení: nerez, černá, šedáMateriál čepele: japonská damašková ocel Materiál rukojeti: karbonHmotnost: 145 gDélka čepele: 155 mmDélka rukojeti: 115 mm Obsah balení1x kuchyňský nůž.
Dostupnost skladem
Další produkty od výrobce Dellinger
Další produkty v kategorii Kuchyňské nože